Tickets kopen

Start ticketverkoop

De online verkoop start op maandag 19 juni 2023 om 9 uur.

De verkoop aan de balie of via het bestelformulier start op woensdag 21 juni 2023 om 9 uur.

Prijsformules

Abonnement

Dé voordeligste manier om van ons aanbod te genieten. Koop meerdere tickets en geniet van een pakketkorting:

  • 5 tot 9 tickets per aankoop: 5% korting
  • 10 tot 14 tickets per aankoop: 10% korting
  • 15 tot 19 tickets per aankoop: 15% korting
  • Minstens 20 tickets per aankoop: 20% korting

De korting is van toepassing bij aankoop van meerdere tickets binnen het cultuuraanbod onder eenzelfde klantennaam per aankoop. 

De korting wordt automatisch verrekend op het totaalbedrag van je bestelling en is cumuleerbaar met leeftijdskorting of korting op basis van het bezit van een UiTPAS.

Met pakketkorting bestel je eenvoudig in groepsverband. 

Opgelet: enkel podiumvoorstellingen in een organisatie van het CC kunnen opgenomen worden binnen het abonnement. 

Basistarief

Koop je liever een los ticket en heb je geen recht op korting? Dan betaal je het basistarief.

Jong volk

Jonger dan 26 jaar? Dan krijg je minimum € 4 korting op de basisprijs.

55+

Ben je 55+? Dan krijg je € 1,50 korting op de basisprijs.

UiTPAS Regio Brugge

UiTPAS Regio Brugge is de vrijetijdspas waarmee je voordelen verzamelt bij tal van cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten. Iedereen kan een UiTPAS Regio Brugge aankopen. Je betaalt eenmalig € 5 voor jouw UiTPAS en vanaf dan kan je punten sparen op alle UiTPAS-activiteiten in Vlaanderen. De kaart is op naam en dus persoonlijk voor elk gezinslid.

Heb je een laag inkomen? Dan kan je voordeliger van cultuur genieten. Je betaalt eenmalig € 1 voor jouw UiTPAS. Vanaf dan heb je bij deelname aan een UiTPAS-activiteit altijd recht op 80% korting op het basistarief. De korting geldt in alle negen deelnemende steden en gemeenten van UiTPAS Regio Brugge: Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout en Zuienkerke.

Lerarentarief

Op vertoon van je lerarenkaart krijg je € 1,50 korting op het basistarief.

Aankoop tickets

Online

Koop je tickets aan via www.blankenberge.be/cultuurtickets.
Log in of maak een nieuw account aan als je nog niet over een account beschikt. Zonder account kan je enkel tickets kopen aan de avondkassa.

Betalen kan online (via betalingsklink) met Bancontact/Mister Cash, MasterCard of Visa. Betaling via overschrijving is niet mogelijk.

Lukt het niet? Raadpleeg de handleidingen onderaan deze pagina.

Ticketbalie

De ticketbalie van het cultuurcentrum bevindt zich in het Infopunt Toerisme. Je kan er terecht tijdens de openingsuren om tickets aan te kopen of om je bestelformulier af te geven.

Betalen doe je contant of met bancontact.

OPENINGSUREN TICKETBALIE

Aan de deur

Een half uur voor de start van iedere voorstelling opent de avondkassa nabij de betreffende speellocatie. Hier kan je last minute tickets kopen, indien nog beschikbaar. 

Bij uitverkochte voorstellingen kan je intekenen op de online wachtlijst. Als er een plaats vrijkomt of de zaalcapaciteit breidt uit, bellen we je op. Een plaats op de wachtlijst biedt geen garantie op een ticket.

Garantievoorwaarden

Ons aanbod is blijvend onderhevig aan veranderingen. Last-minute wijzigingen of annuleringen zijn altijd mogelijk. Als een wijziging plaatsvindt, brengen we je hier meteen van op de hoogte. Wordt een activiteit geannuleerd, dan betalen we jouw ticket terug.

Naar top