Kroost | Grof Geschud

Wanneer

  • vrijdag 8 november 2024 van 20:00 tot 21:30 uur

Locatie

Cultuurcentrum Blankenberge (Casinogebouw)
Zeedijk 150, 8370 Blankenberge

Vies, troebel, drabbig water.
Het zit in hun oren, mond en krullen. En laat zij nou nét aan hevige smetvrees lijden. Bij hem staat het water tot aan zijn lippen: net nu hij zelf iets aan het opbouwen is, wordt er in zijn familie van alles afgebroken.

Lander en Myrthe, ooit geliefden, zijn uit elkaar. Ze denken aan baby’s, uiteraard niet met elkaar. Beiden proberen ze verder te gaan met hun leven, maar ze komen elkaar en hun eigen onvolledigheden constant tegen. Want hoeveel familieweekends moet je op een jaar doen om een goede dochter te zijn? En waarom wordt Lander altijd verliefd op zeer intense vrouwen? Moet je jezelf wel willen reproduceren? En is Myrthe erfelijk belast of door eigen toedoen zo’n obsessieve dwangneuroot?

Zoals we van hen gewoon zijn laten Lander en Myrthe ook in hun derde avondvullende voorstelling geen spaander van zichzelf en elkaar heel. Met Kroostbrengen ze opnieuw bijzonder eerlijk cabaret vol humor en muziek.

‘Het cabaretlandschap van de Lage Landen is twee cabaretiers rijker met schitterende stemmen en een heerlijke humor die recht uit hun gebroken/verliefde/tere hart komt.’ – Knack

TEKST/MUZIEK/SPEL Myrthe van Velden & Lander Severins ARISTIEK Janne Desmet, Minou Bosua, Stef de Paepe COPRODUCTIE Arenberg, Makerij La Lande

Organisatie

CC Blankenberge
Hoogstraat 2 , 8370 Blankenberge

Leeftijd

vanaf 14

Categorieën

Naar top